Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Dakwerken

Nieuw dak nodig? Heeft uw dak last van stormschade of waterinsijpeling? Wenst u meer licht in uw woning via dakramen of lichtkoepels? Of wilt u een kostenbesparende dakisolatie en volledige inrichting van uw zolder als leefruimte?

Dakwerker Benny Vanhaverbeke levert dakwerken en dakrenovatie van hellende en platte daken. Onze werken kunnen zowel timmerwerken, renovatiewerken van de houten dakconstructie, isolatie en het vervangen of plaatsen van een nieuwe dakbedekking omvatten. Voor schuine daken kunt u rekenen op het gebruik van dakpannen en daktegels van kwaliteitsvolle merken, terwijl u voor platte daken een keuze hebt uit een bekleding van roofing of duurzame EPDM.

Ook voor het installeren van Velux dakramen; lichtkoepels en lichtstraten kan u bij ons terecht. We verzorgen alle zinkwerk, installeren of herstellen dakgoten en regenpijpen en staan in voor het opmetselen van schoorstenen. We hebben tevens ervaring met complexere constructies zoals dakkapellen en het plaatsen dak- en gevelbekleding in zink met staande naad.

Realisaties met dakwerken

Dakwerken
In de binnenstad
Brugge

Andere diensten

Bouwwerken & renovatie
Timmerwerken
Grond- & kraanwerken
Vloerwerken