Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

Benny Vanhaverbeke BVBA startte meer dan 14 jaar geleden als dakdekker voor zowel schuine als platte daken en groeide doorheen de jaren tot een volwaardig dak- en renovatiebedrijf met 18 medewerkers. 

U kan op Benny Vanhaverbeke rekenen voor zowel kleinere ingrepen en herstellingen, als uitgebreide werken en totaalrenovaties aan woningen, kantoren, winkels en horecaruimtes.

Voorzien van een team gespecialiseerde en ervaren vakmensen, kan Vanhaverbeke projecten van verschillende omvang en inhoud uitvoeren, waarbij specifieke werken opeenvolgend of naast elkaar kunnen plaatsvinden. Op die manier vermijdt u werken geleverd door verschillende aannemers, wint u aan tijd en vermijdt u vertragingen en oplopende kosten.

Er wordt steeds voldoende tijd uitgetrokken om uw wensen en bouwplannen te bespreken, en er wordt volop advies aangeboden op basis van jaren ervaring inzake uw keuze van materiaal en afwerking. Vakmanschap en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen staan bij Vanhaverbeke immers synoniem voor een perfecte afwerking!

Naast een vlotte aaneensluiting van de werken, heeft het team van Benny Vanhaverbeke respect voor vooropgestelde deadlines. Zeker in het geval van werken, die zo snel mogelijk uitgevoerd moeten worden zoals bij horeca- en kantoorruimtes, maakt de hechte samenwerking, flexibiliteit en de vlotte interne communicatie bij Vanhaverbeke het echte verschil. 

De zaakvoerder is steeds aanwezig op de werf en vormt een direct aanspreekpunt voor al uw vragen.

Dakwerken Benny Vanhaverbeke beschikt over administratieve medewerkers die zich toeleggen op heldere, gespecifieerde offertes en uitgesplitste facturen. U kan bovendien rekenen op een correcte afhandeling van alle nodige documenten voor uw aanvragen voor premies voor dakwerken, bouw- en isolatiewerken. 

Onze werkwijze

Nood aan dakwerken, renovatie of andere werken? Neem dan nog vandaag contact met ons op.

 

  • Wij leggen vervolgens een afspraak met u vast voor een bezoek bij u ter plaatse. We bekijken samen uw plannen, kijken de verschillende mogelijkheden na, adviseren u in uw keuze van materialen met het oog op kwaliteit en duurzaamheid en staan u bij met onze ervaring en technische kennis.
  • Op basis van ons gesprek bieden wij u een gedetailleerde prijsofferte aan. U beslist om met ons samen te werken? Dan bespreken we het voorziene budget, passen eventueel uw plannen aan tot een project op uw maat en leggen de werken in onze planning vast.
  • Bij de uitvoering kan u rekenen op vakwerk en een volledige ontzorging: alle nodige materialen, machines, verkeersborden, afvalcontainers en vergunningen worden voorzien. Uw project wordt van A tot Z uitgewerkt met doorlopende werken en tot in alle details afgewerkt. We leveren u tevens alle nodige documenten voor uw aanvraag van premies.
  • We voeren alle werken uit met respect en zo min mogelijk overlast voor eventuele bewoners en schermen indien nodig delen van uw woning af. Gaat het om dak- of renovatiewerken aan een horecaruimte? Dan kan u rekenen op een zo vlot mogelijke afhandeling van de werkzaamheden met een respect voor de afgesproken deadlines.